Een barkruk in de tuin en nog veel meer

Heb jij grote tuin, is dit nog niet zoals je het wil zien en denk je er wel eens na om deze tuin volledig om te gooien? Wil jij er echt je droom van maken en wil je het gevoel hebben dat je op vakantie bent op het moment dat de zon gaat schijnen? Dan kan je absoluut aan een ontzettend leuk project beginnen. Onderstaand gaan wij jou in ieder geval uitleggen hoe jij dit kunt realiseren. We beginnen met het aanschaffen van een barkruk en een bar. In een tuin waar je echt vakantie wilt kunnen vieren moet je natuurlijk ook een lekker drankje kunnen doen.

Een bar met barkruk kopen

Een bar met barkruk kopen, dat is in onze ogen de eerste stap naar een prachtige tuin. Uiteraard koop je niet 1 barkruk, maar zal je er meerdere aanschaffen. Je wilt natuurlijk samen met vrienden en familie kunnen genieten van een lekker drankje. Wil jij een bar in je tuin hebben, wil je budget besparen en ben je erg handig? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om deze zelf te maken. Op het internet vind je in ieder geval leuke tutorials die jou hierbij kunnen helpen. Heb je de beschikking over een mooie bar? Dan zal je een geschikte barkruk moeten kopen. Ga op zoek naar een variant die goed buiten kan staan, het zou zonde zijn als de barkruk al snel vervangen moet worden.

Schaf onder anderen een koelkast aan

Mooi, de bar en de barkruk staan! Nu is het tijd om een koelkast aan te schaffen. Hier wil je natuurlijk al je drankjes koud kunnen opslaan. Verder is het ook leuk om een biertap aan te schaffen. Hoe gaaf is het als je in de zon, aan je eigen bar biertjes kunt tappen? Wil je het al helemaal mooi maken? Dan zou je ook een rek kunnen maken waarin je flessen drank op kunt hangen. Zo kan je heerlijk je eigen cocktails maken!

Een zwembad

De bar met barkruk, de koelkast en de tap, alles staat! Echter missen er nog een aantal dingen. Een vakantietuin heeft namelijk ook de beschikking over een zwembad. Mocht jij hier budget voor hebben, dan is het toch fantastisch om naast de bar een zwembad te hebben? Zo kan je lekker op een luchtbedje baden met een drankje in je hand. Wie wil dat nou niet?. Ga op zoek naar een zwembad dat precies in jouw tuin past en zorg ervoor dat je niet eens meer op vakantie wil.

Palmbomen mogen zeker niet ontbreken

De bar, je zwembad, alles staat! Je tuin ziet er al fantastisch uit en je hebt nu al het gevoel dat je nooit meer op vakantie wil gaan. Echter ben je er nog niet. Je zult namelijk ook op zoek moeten gaan naar palmbomen. Door palmbomen aan te schaffen is je tuin pas echt compleet. Sterker nog, na deze toevoeging vergeet je gewoon dat je in je eigen tuin ligt.