Wij zorgen voor vijveraanleg

In steeds meer tuinen bij woningen kom je prachtige vijvers tegen. Van strakke koi karper vijvers tot de meer natuurlijke vijvers. Een vijver kun je dan ook helemaal naar eigen inzicht indelen. Waarbij een ander voordeel is dat je er dus ook helemaal voor kunt kiezen wat je in de vijver wilt. Wil je een vijver maar zie je de vijveraanleg niet zitten? Wij helpen je graag om een vijver te realiseren.

Bij een vijveraanleg komt doorgaans veel kijken. Je moet vaak graven en zorgen dat de vijver waterdicht zal worden. Wat je op verschillende manieren kan verzorgen. Zo heb je vijverfolie. Maar kun je ook voor een bak kiezen.

Waar je voor kiest hangt een beetje af van het formaat en soort vijver dat je wilt. Een grote vijver voor bijvoorbeeld koi karpers kun je vaak alleen aanleggen met zijl. Verder kun je in de vijver zelf weinig toevoegingen doen. Wij weten alles van vijveraanleg en wat nodig is.

Naast een vijver een prachtige bostuin?

Wanneer je dacht dat een vijver de tuin zou afmaken is de bostuin zeker verrassend. Een bostuin maken kan goed in combinatie met een vijveraanleg. Waardoor de tuin nog beter tot recht zal komen en je krijgt wat je echt voor ogen had.

Wij zijn bekend met het aanleggen van vijvers, bostuinen en onderhouden ervan. Daarom kunnen wij je tot in detail vertellen wat er nodig is en geven je tuin graag vorm. Of dit nu met een vijver, mooi waterornament of bostuin is. Wij weten precies welke soorten planten, bomen en vijvers goed tot recht komen. En hoe je deze het beste kunt onderhouden.

Daar vertellen wij je dan ook graag meer over. Neem hiervoor contact met ons op. Zodat wij je goed kunnen adviseren en vertellen wat in jouw unieke tuin mogelijk is. Volledig aan de hand van je wensen.

Tuin Onderhouden? Ook dan helpen wij.

Wanneer je voor een prachtige tuin hebt gekozen wil je er ook zeker van zijn dat deze mooi blijft. Ook daar kunnen wij voor zorgen met professioneel tuinonderhoud dat past bij je tuin. Wij kijken hierbij naar de planten die je hebt staan en de functie van een tuin. Zodat het onderhouden van je tuin op het juiste moment van het jaar gebeurd en je tuin mooi blijft.